Ladataan Tapahtumat

Pastori Jacob ja Agape Intia ry. klo 18

Nyt on vielä mahdollisuus tehdä työtä Intian 1,2 miljardin ihmisen voittamiseksi Kristukselle. Työ Intiassa menee eteenpäin kansallisten lähettien kautta kasvavasta vainosta ja hinduhallituksen asettamista uusista rajoituksista huolimatta.

Vuonna 1979 Jeesus ilmestyi syöpään kuolevalle pienelle hindupojalle, Jacob Marinenille, pelasti hänet ja kutsui työhönsä.
Jacob Marinenin perustaman Gospel for Tribals Social Service Society -järjestön (GTSSS) kautta on jo 25 vuoden ajan tehty monipuolista kristillistä työtä laajoilla alueilla Itä- ja Pohjois-Intiassa. Työn tuloksena on mm. perustettu yli tuhannen oppilaan kristillinen koulu, sairaanhoito-oppilaitos ja raamattukoulu, josta on valmistunut jo 1066 kansallista pastoria, jotka on lähetetty työhön omien heimojensa keskuuteen. He julistavat evankeliumia yli 8000 kylässä, taitavat kielen, tuntevat kulttuurin sekä tavat ja ovat tottuneet elämään alkeellisissa oloissa kuten kyläläisetkin. Herätys leviää erityisesti kastittomien parissa. Jo yli 80.000 hindua on löytänyt elävän Jumalan, heidät on kastettu, ja tällä hetkellä seurakuntia on yli tuhat.
Tärkeä osa työtä ovat orpolapset, joita tällä hetkellä on yli 6500. He saavat kristillisen kasvatuksen, ruoan, vaatteet ja koulutuksen aina ammattiin asti. Jacobilla on näky kouluttaa näistä lapsista Jeesus-armeija, joka voittaa toisia orpoja Kristukselle ja myöhemmin vaikuttaa eri ammateissa Intian yhteiskunnassa vieden samalla evankeliumia eteenpäin. Työtä tehdään myös leprasairaiden, vammaisten lasten, vanhusten ja leskien parissa. Lisäksi yli tuhanteen kylään on porattu raamattusitaatein varustettu ns. Jeesus-kaivo sammuttamaan sekä fyysistä että hengellistä janoa.

Vuonna 2003 Jumala johdatti pastori Jacob Marinenin ensikertaa Suomeen, ja kuluneiden vuosien aikana hän on käynyt täällä lähes vuosittain vieraillen lukuisissa eri seurakunnissa. Vuonna 2005 perustettiin yhteiskristillisen Agape Intia ry tukemaan Intiassa GTSSS:n kautta tehtävää hedelmällistä työtä.
Näiden vuosien aikana pastori Jacob on opittu tuntemaan Pyhän Hengen voitelemana julistajana, nöyränä, rehellisenä ja luotettavana paaston ja rukouksen miehenä, joka kantaa näkyä Intian voittamisesta Kristukselle. 

Pastori Jacob Marineni vierailee Suomessa jälleen elo-syyskuussa 2019. Olisimme iloisia, jos voisimme silloin tulla seurakuntaanne kertomaan tästä työstä. Emme pyydä kokouspalkkioita emmekä peri matkakuluja. Pastori Jacob julistaa väkevästi Jumalan sanaa, kertoen Jumalan kutsusta ja työstään. Haluaisimme samalla pitää esillä mahdollisuutta orpolapsen tai kansallisen pastorin kummiksi ryhtymistä. 

Monet seurakunnat ovat ottaneet kansallisia pastoreita kannattaakseen ja rukoilevat heidän puolestaan. Erään seurakunnan viisi kummipastoria voitti puolen vuoden aikana 1618 ihmistä Herralle. Kaikki varat menevät Agape Intia ry:n kautta täysimääräisinä Intiaan, sillä työtä tehdään vapaaehtoisvoimin (vuonna 2017 kotimaan kulut olivat vain 0,7 % Intiaan kerätyistä varoista).

Jumalan siunausta toivottaen
Agape Intia ry
www.agapeintia.net

Date

elokuu 23

Time

18:00 - 20:00

Location

Pääsali – tilaisuus kuvataan

Järjestäjät

Evankeliumintalo Ry
Agape Intia ry.

Share this Event

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.