Ladataan Tapahtumat
 • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elokuvailta klo 19

Lisenssisyistä emme voi mainostaa elokuvaa julkisilla sivuilla muuta kuin nimellä ”Elokuvailta”.

Tule paikan päälle, niin saat listan tulevista nimetyistä elokuvista suoraan mukaasi. Toinen vaihtoehto on liittyä Ilosanoma-kirjeen tilaajaksi, jolloin elokuvalista tulee sinulle kirjeen mukana. (Kolmas vaihtoehto levittää tietoa elokuvailloista on, että jakaa sitä henkilökohtaisella facebook-sivulla.)

Mukavaa elokuvailtaa sinulle ja ystävillesi!

Date

elokuu 3

Time

19:00 - 21:30

Location

Pääsali

Järjestäjä

Evankeliumintalo Ry

Share this Event

Comments

 1. Daria Zidbeck-Jawara : heinäkuu 26, 2018 at 6:20 am

  Olisi kiva tietää, mikä elokuva esitetään ko. päivänä. Voisiko sen lisätä ohjelmaan/ kalenteriin?

  • Kiitos, Daria, viestistäsi!
   Näin me haluaisimme tehdä. Valitettavasti emme lisenssiehtojen/sääntöjen takia voi mainostaa näytettävää elokuvaa sen nimellä kaikille avoimissa kohteissa, kuten lehdissä, kotisivullamme, ry:n facebooksivulla, tai ulko-mainostaulullamme. Sen sijaan voimme tehdä sen sisäisen postituksen, kuten Ilosanomakirjeen ja Evankeliumintalolla jaettavan elokuvalistan kautta. Myös ilmoitus omalla henkilökohtaisella facebook-sivulla on ok. Joten tule talolle ja hae oma elokuvalista tai liity Ilosanomakirjeen tilaajaksi kotisivumme kautta. Siunattua kesän jatkoa! T. Riitta
   Jk. 3/8 klo 19 esitettävä filmi on nimeltään ”RUST”, K-12. Seuraava näytös on 10/8 klo 18, jolloin esitämme ”When the game stand tall”, K-7. Tekstitykset suomeksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *