Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

19:00 Rory Kaye, Talmidim ja Raino Hannula. Tulkkaus suomeksi.

Rory Rollnick-Kaye on syntyjään New Yorkin juutalainen. Hän kiertää nykyään ympäri maailmaa opettamassa ja julistamassa. Roryn sydämellä on erityisesti kristittyjen välisen yhteyden luominen. ( lainaus TV7 ohjelmasta Haastattelussa)

Mukana illassa on heprealaista / messiaanista musiikkia soittava ryhmä Talmidim, jonka aiempi nimi oli Varajuutalaiset.

Turun Kotiseurakuntaliike ry:

Kokoonnumme kodeissa ja tavoitteenamme on elää todeksi Jumalan lasten perheyhteyttä, tukea toistemme hengellistä kasvua ja kutsumuksen löytämistä. Näkymme on muodostaa ”tavallisten” kristittyjen yhteysverkosto Turun kaupungin alueelle ja tulla todellisesti vaikuttavaksi tekijäksi ihmisten elämässä tuoden siihen hengellisen ulottuvuuden toisin sanoen Valtakunnan todellisuuden.

Olemme pyrkineet riisumaan kristillisyyden turhista traditioista ja keskittymään oleelliseen, mitä Raamatun lähetyskäskystä löytyy, eli olla Jumalan lähettiläinä tässä ajassa. Tunnustamme Raamatun Jumalan sanana ja haluamme olla mukana yhdessä rakentamassa Kristuksen ruumista kaupungissamme muiden kristillisten yhteisöjen kanssa. Tavoitteemme on laajentaa toimintaa ja synnyttää uusia kotiseurakuntia Pyhän Hengen johdatuksessa.

www.turunkotisrkliike.fi

Date

20.11.2019

Time

19:00 - 21:00

Location

Pääsali – tilaisuus kuvataan (TV7)

Järjestäjät

Evankeliumintalo Ry
Turun Kotiseurakuntaliike.ry

Share this Event

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.